Loading...

Overige ruimten

Opslagruimte

Op de begane grond kunt u als huurder opslagruimte huren (O1 en O2). De opslagruimte O1 is bereikbaar via het binnenplein en heeft tevens een ingang aan de noordzijde van het Adverium voor het eventueel laden en lossen. Voor de huurders van het nieuw te realiseren Business Center (O3) op de eerste etage wordt een aparte opslagruimte gerealiseerd.

Huurprijs: vanaf € 30,- per m2 per jaar.

Duurzame profileringspunten

In en rondom het Adverium zijn er een beperkt aantal mogelijkheden voor de profilering van uw bedrijf. Deze zijn in eerste instantie beschikbaar voor de huurders van de showrooms en de kantoren.

Bekijk hier meer foto’s van het Adverium.

Kinderopvang

Het Adverium kent een eigen kinderopvang en heeft hiervoor een geschikte en speciaal voor kinderopvang goedgekeurde ruimte. De totale oppervlakte van de ruimte is ruim 340 m2 en is onderverdeeld in een entree, centrale speelruimte met daaromheen meerdere ruimten die gebruikt kunnen worden als slaap- of speelruimten. Verder is aanwezig een pantry en een toiletgroep. Buiten is er een omheinde speelruimte waar de kinderen veilig kunnen spelen.

Deze ruimte is reeds verhuurd en derhalve niet meer beschikbaar.

Kinderopvang


Zalencentrum

Het Adverium kent naast kantoor- en showroomruimte een eigen zalencentrum. Het zalencentrum wordt niet alleen gebruikt door huurders maar ook door diverse externe partijen voor trainingen en presentaties.

Het zalencentrum van het Adverium bestaat uit 4 prachtige zalen, compleet naar wens ingericht.

Contact verhuur 

Neem voor meer informatie over het huren van een kantoorruimte contact op met RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs.

Telefoon: 0513 – 644 355
E-mail: info@rbmt.nl